15-16.7. Oulu KV

Mandy oli päässyt Site Hut'sien mukaan ja oli lauantaina PN-4 (Johnny Andersson) ja sunnuntaina VSP (Kevin Maye).
Onnittelut junnu-Topille lauantain ROPista ja sertistä! 


9.7. Karjaa KR Rainer Vuorinen (26)

Saimme vihiä, että Rainer Vuorinen arvostelee Karjaalla viimeisen kerran borderterrierit ennen pitkän arvostelu-uransa päättämistä. Siispä keräsimme kaikki kynnelle kykenevät kasvatit kunnioittamaan Rainerin tuomarointia - onhan hänellä itselläänkin ollur borderi. Ja hyvinhän näyttelyssäkin kävi! Kasvisryhmä oli peräti BIS-4, tuomarina Tuula Savolainen.

Iisa* G. Death Spiral ROP VET, PN-2, Mandy* G. Noksu Nobile PN-4, Billie G. Billy Jean VAK-ERI, Isla* G. Xth Piece of Puzzle AVO-ERI, Touko* G. Glenmore VEK-2, Rane G. Axel Jump VEK-4. *=kasviksessa.

Olipa muutenkin mukava ja aurinkoinen päivä, näin harvakseen kun itse nykyisin näyttelypaikoille osuu... Kuva Pirjo Mäkelä

Kehän päätteeksi Raineria muistetiin, yllätys onnistui! Kiitos borderiporukoille osallistumisesta!

Kuvat: Tuula Salo

 


1.7. Mandy Tuusulassa ROP, tuomari Annukka Paloheimo

G. Noksu Nobile Tuusulan kaikkien rotujen näyttelyn ROP ja vielä ryhmässä pääsi mukaan "first cutiin". Kiitos Sari kauniista kuvasta!


10.6. Erikoisnäyttely

Touko oli sonnustautunut isänsä Allun Erikoisnäyttelyasuun ja edusti perhettä kunniakkaasti!
 
 

27.5. Baltic Winner 2017 Liettua

Äly ja Valo eli sisarukset G. Death Spiral ja G. Axel Jump, vetreät veteraanit Rane ROP & ROP VET ja Isa VSP & VSP VET, putsasivat tittelit ja pytyt. Kiitos Tuula kuvasta!
 

21.5. Lemland RN Stiina ROP, tuomarina VP Kumpumäki

G. Globeflower oli rodun paras, rodun paras veteraani ja vielä BIS-3 veteraani! Stiina on siis 11,5 vuotta nuori!


20.5. Helsinki KV, tuomari Andrew Beare

Kiitokset kaikille asianosaisille - Tuulalle näytteypaikalle roudauksesta ja Marja-Leenalle esittämisestä. Sekä omistaja että kasvis olivat muissa hommissa näyttelypäivänä, mutta kun nuuka on ja koira ilmoitettu, pitihän se saada kehään! Niilo on nyt esiintynyt Suomessa kahdesti kehässä ja molemmilla kerroilla ollut ROP ja saanut sen mitä tarvinnut. Hieno mies!


26.3. Narva, Estonia

Rane ROP & ROP VET ja Iisa VSP & VSP VET sekä Untolle titteleihin tarvittavat härpättimet.


12.3. Antalya International Dog Show 

Lego G. Winter Danger ROB, CACIB, serti
Ensimmäinen Grindstones Turkin Muotovalio -> TSE CH


7-8.1. Tarto x 2

Hyinen talviretki pisti kuitenkin hymyilyttämään! Englanninkääpiöterrieri Niilo G. Daylight Time oli molempina päivinä ROP. Lauantaina Jean-Jacques Dupaksen antama serti tietää valioitumista Viron muotovalioksi ja seuraavaksi voidaankin jättää Suomen muotovalioanomus, koska Niilolla on Suomessa viime kesältä yksi näyttelykäynti ja sieltä serti. Sunnuntaina Astrid Lundava oli samaa mieltä Niilosta ja sijoitti rodun parhaaksi, kun "pikkuserkkulikka" Isamelin Glorious Greta oli VSP ja sai sertin. Kuvassa Niilo vasemmalla ja Kerttu oikealla.

 

Lauantain yllätyksen järjesti borderterrieri Urpo Site Hut's Back Up voittamalla koko terrieriryhmän! Tuomarina rotutuomarimme Jean-Jacques Dupas.

Mikä avaus näyttelyvuodelle, tästä on hyvä jatkaa! Onnittelut Sari ja matte-Virve!